Ta bort pigmenteringar med PRP

Att vara i vuxenvärlden är inte kul, bättre var det när man var barn och hade nedräkning. Det kändes som en evighet till julafton. Saknar det lite grann. Idag planeras det för vilka lugnande mediciner man skall ta för att fixa den där julmånaden. Jag ska i varje fall börja mina inköp redan idag. Nu ringde telefonen och det var ett företag som heter bara spara. Herre gud vad komiskt. Han börjar med att säga att han inte vill sälja på mig nått, då svarade jag att det inte gör nått om jag lägger på luren vilket jag just gjorde. De där försäljarna ska man passa sig för. De säljer deras mamma om de fick. Det är väldigt mycket reklam nu runt den nya produkten age perfekt.

Man ser den överallt och man tänker att det inte funkar men samtidigt som folk vet om det så har de ändå ett litet hopp någonstans om att det ska funka. Jämt är det så och undra ifall den kommer bli årets julklapp eller är den nya i-Phone sex som kommer bli det. Jag är då inte intresserad av varken det ena eller det andra. Jag vill satsa på en riktigt bra hy i år och ett bra svall. Det krävs lite matrix och magi samt besök hos någon som jobbar med Restylane. Tänk vad skönt att någon gång i början av december när allting är inhandlat och klart att bara dyka in i en steril klinik, med skön lounge musik i bak runden och få den där Restylane sprutan genom skinnet. Jag ryser nästan. Snacka om att man får en strålande jul. Snart vaknar finaste vännen från nattsömnen. Jag vet precis vilka ljud jag kommer höra. Det börjar med ringklocka sedan kommer ljudet av toalettdörren som stängs och efter det så hör man vattnet rinna. Lampan tänds och jag hör god morgon trots att klockan är lunch men för henne är det morgon. Saker och ting görs verkligen annorlunda i livet. Att åka tåg kan verkligen vara tråkigt och jobbigt men för vissa är det skönt. Jag tror att det är människor som inte kan slappna av som störs av det speciellt om det handlar om längre sträckor. Såg en sak på nätet att det har kommit en ny metod kring tatueringsborttagning. Normalt så tar man bort det med laser men nu så kan man injicera en produkt som liknar kroppens kolhydrater tror jag att det stod.. Det ska in i huden och spränga bort pigmenten sedan efter ett tag åker pigmenten upp till ytan och det krävs cirka fem till sex behandlingar för att få bort en tatuering. Detta låter ju bra för att vara sant. Undrar vad en sådan behandling kan kosta? Metoden kallas för tatt2away ett passande roligt namn är det visst och den görs lite var som i Sverige. Jag hittade en klinik i Malmö samt i Stockholm eller om det var Uppsala, minns inte riktigt. Snart är bror framme och alltid så vet han inte riktigt vad som ska ske. Det är alltid vi tar det sen frasen. Man ska liksom alltid ta dagarna som de kommer och den tanken är ju fin men tyvärr så funkar det inte. Han förstår inte att folk planerar och har saker för sig. Det blir nog en snabb fika inne i staden sen så ska det ju handlas mat hem och det borde man gjort innan löning för då hade man sluppit hysterin åter igen.