Patienter på sjukhus är som statister

Människor beter sig konstigt när de vet att de har gjort fel. De drar sig undan och förnekar ämnet genom att tala om all runt om kring istället. Det kan vara något som har hänt och att de har gjort fel och istället för att ta itu med problemet så sopar de undan det under mattan. Lite fegt kan man ju tycka men så är fallet. Det började med ett telefonsamtal som utvecklades till en cirkus. Det var tyst på avdelning hela natten. Patienterna sov men inte alla. Det är så mycket ljud som kommer fram när det är så tyst. Löven har ramlat ner från alla träd men ännu har inte de skiftat färg. En tanke grej som jag stötte här om dagen går ut på att man skall bli lugn. Det finns flera områden inom detta exempelvis medicinsk yoga. Det handlar om mycket andning samt avslappning. Man blir lugn bearbetar vissa tekniker inom ämnet (se lista). Kvällar som denna började med en middag som var jätte trevlig ute i Täby. Barnen lekte och det var fullt ös. Klockan blev sent och de kunde inte somna då det var glada att träffa farmor. Man var från början inte medveten om tiden då det var glatt och skön stämning. Men till sist orkade de inte mer och somnade ganska snart. Man lär sig mycket om barn och deras sov rutiner och mycket mer lär det väl bli. Saker och ting sker i rask takt.  Sara vill inte ha nappen och varför vill hon inte ha det undrar jag?