Kemisk hantering är en grundfråga på kliniken

Jag tror absolut att man idag är mer medveten om hälsoriskerna samt att man har mer respekt för yrket. Många jobbar mera ergonomiskt samt mera hälsosamt. Det kommer säkert bli striktare att få kalla sig för frisör men jag är fortfarande tveksam till att det kommer bli svårare att starta eget med en viss restriktion om att driva det enligt arbetsmiljöverket. Det jag däremot tror på är att informera kunderna så mycket som möjligt om vår bransch med dess bak rund samt att kunder får kännedom om den kemiska hanteringen och exponeringen de utsätts för då kommer kunderna förhoppningsvis bli mera medvetna samt kräsna i sitt val av frisör. De kommer välja en salong som jobbar miljövänligt.

Man får ju hoppas att kliniker med anställda värnar om dess personal ur ett hälsoperspektiv, de vill säga att man köper in miljösnälla produkter. Att man kontinuerligt utbildar personalen och håller de uppdaterade så att de ständigt är medvetna om risker inför framtiden och jobbar på ett snällare sätt. Speciellt om man vill bli långvarig i yrket. Snart är det jul och mörkare samt kallare blir det. Man glömmer gärna stressen och hysterin kring december månad. Dagarna blir kortare och kortare samt mörkare. Det ska bokas julmiddagar och julfester. Samtidigt så ska man hinna med julkonserter med barnen och lucia firaTomte listan och att inte glömma sig själv. Frisör tid måste bokas för alla ska väl vara fina till jul. Ja man kan ju tycka att det är för tidigt att börja nu men attans. Jag undrar lite gran varför man utsätter sig för denna press. Man borde börja handla nu så man slipper hysterin på staden kring denna månad. All jul kaos, det gäller att börja planera nu. Detta är nog ett ämne för varje tidning att skriva om och jag tror det kommer. Snart så ser man det i alla tidningar. Julspecial, så lyckas du med ditt julbak, här finner du den bästa glöggen. Såhär shoppar du undan billigast. Detta är årets julklapp. Fixa nya jul frisyren. Ät rätt i jul och kom in i din nya jul klänning. Det roliga är att man hinner ju bli så less på julen innan den ens hinner träda fram.