Fotboll och sammanhållning

Det är ju läge för läggdags och det lilla barnet bara gråter och verkar obstinat. Fina människan som var en främling igår dök upp som en blixt härom veckan och stökade till det emotionellt. Den andra vännen har talat med någon från ett annat land och väntar på svar.  Man kan brista eller bryta ihop men det som verkligen hindrar en att vara stark är känslan att det blir bättre imorgon. Det måste man tro på. Hon var verkligen sur och förbannad igår den där tjejen på gatan, kanske berodde det på att rätt lag inte vann och då syftar jag på fotbollen. Fotboll ser så lätt ut när man ser spelarna på fotbollsplanen men det är ju inte så enkelt som det ser ut i verkligheten.

Man behöver inte vara bäst i världen det går att lära sig att ge och ta. Först och främst måste man tro på sig själv. Man kan tänka på kärlek, vad är det och vilken färg har den. Stora frågor som inte är så lätt att svara på. Jag läste någonstans att den skulle vara röd som färgen på blod. Intressant! för kärlek och blod går ihop. Det var den där blicken när man satt i den där fina rutiga soffan som hade en skön färg av brunt. Känslan av en varm sommarkväll. Hösten är här och jag vill åka på semester.